Hlavní navigace

Názory k článku Těhotné by měly dát pozor na kávu v kavárnách

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 12. 2011 0:11

    Venca (neregistrovaný)

    Pokud se nechcete zřeknout požitku z pití kávy, a přitom chcete pečovat o své zdraví, tady najdete řešení.

    Pijte kávu s Ganodermou, která má blahodárné účinky na zdraví, vyzkoušejte produkty DXN a vychutnejte jejich rozdíl oproti běžným nápojům!

    Královna léčivých rostlin
    Vědecké výzkumy a pokusy potvrzují v každém směru pozitivní účinky Ganodermy, hlavně její schopnost čistit krev; zlepšuje krevní oběh a kvalitu buněk. Umožňuje správnou činnost vnitřních orgánů, zlepšuje slabou fyzickou kondici a posiluje imunitní systém. Prokazatelně je úspěšná při léčení takových nemocí, které jsou způsobeny špatným krevním oběhem. Pomáhá uchovat zdraví a zdravý vzhled.

    Možná to zní zvláštně, ale Ganoderma má dvojí možný účinek - může zvýšit, ale i snížit krevní tlak - podle potřeby organizmu. Ganoderma harmonizuje činnost orgánů, zvyšuje jejich přirozenou samoléčící schopnost, posiluje imunitní systém.

    Ke kvalitní kávě Arabica, pocházející z Brazílie, se přidá extrakt z Ganodermy (proto ji můžeme dostat jen v instantní formě). Tím se vytvoří produkt, který je jedinečný jak chuťově, tak i svým pozitivním účinkem na organizmus díky blahodárnému působení houby Ganoderma.

    DXN káva neutralizuje v organizmu nahromaděnou kyselost, zabraňuje pálení žáhy. Při jejím pravidelném a výlučném užívání (pokud si chcete ověřit její skutečný účinek, nepijte jiný druh kávy!) si můžete upravit krevní tlak. Mohou ji pít i lidé, kteří mají problémy s vysokým krevním tlakem.

    Látky obsažené v Ganodermě vyživují plod.

    Houba Ganoderma (nazývaná lesklokorka obyčejná) obsahuje téměř 200 pro náš organizmus důležitých, výživných látek. Nejdůležitejší z nich je organické germanium, které v přírodě patří mezi nejléčivější účinné látky. Houba Ganoderma je léčivá rostlina, která nemá vedlejší účinky ani při dlouhodobém užívání. Zlepšuje všeobecný stav organizmu, jeho samoléčící schopnosti.

    Lidé si často zapomenou vzít svou denní dávku vitamínů nebo se musí kvůli finančním problémům zříct svých oblíbených potravinových doplňků.

    Už jste slyšeli, že by si někdo zapomněl vypít svou oblíbenou ranní kávu?

    Od DXN to byl velmi dobrý nápad - přimíchat do produktu každodenní spotřeby důležitý stavební prvek prospívající našemu organizmu - Ganodermu.

    DXN je největším světovým výrobcem kávy s Ganodermou. Ve více než 100 zemích světa se prodávají její výrobky, má více než 4 milióny stálých zákazníků, kteří denně používají její výrobky.

    Káva s Ganodermou neobsahuje žádná umělá barviva, ani konzervační a chuťové látky.

    DXN plantáže Ganodermy
    Plantáže Ganodermy firmy DXN zabírají 70 ha. Je to největší plantáž v Malajsii, první, která obdržela certifikát MS ISO 14001:2004 a taktéž potvrzení kvality od Lloyd´s v červenci 2000.Tento certifikát potvrzuje, že všechny fáze pěstování Ganodermy vyhovují normě MS ISO 14001:2004 a vyhovují všem požadavkům, které stanovilo Ministerstvo ochrany životního prostředí.

    V roce 2007 Ministerstvo hospodářství akreditovalo plantáže Lingzhi firmy DXN do Malajského programu BIO plán, což znamená, že vyhovuje normě MS 1529:2001 a taktéž nárokům na pěstování na BIO plantážích.

    http://kavamladi.dxnczech.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).