Názory k článku
Takhle vzniká Ajala, druhá nejlepší čokoláda na světě

Daneba
Daneba (neregistrovaný) ---.spacecom.cz
14. 10. 2016 0:34 Nový

.. boby si sami praží, sladí panelou a ......

celé vlákno

Může mi někdo vysvětlit, co to je "sladí panelou" ? Díky, D.

Kateřina Čepelíková aura:93

Re: .. boby si sami praží, sladí panelou a ......

celé vlákno

Pěkný den,
jak Filip v rozhovoru vysvětluje: "Nepřidáváme ani cukr, místo něj využíváme panelu, což je sušená šťáva z cukrové třtiny."

tsd
tsd (neregistrovaný) ---.nova.cz
15. 10. 2016 13:39 Nový

Re: .. boby si sami praží, sladí panelou a ......

celé vlákno

Což je ovšem z 85% třtinový cukr a zbytek voda.
Takže kromě konzistence v tom nevidím rozdíl.
tsd