Hlavní navigace

Názor k článku Vadilo by vám, kdyby měly supermarkety o svátcích napříště zavřeno? od lufi - Pridejte misto svatku dovolenou a svatky zruste a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 1. 2012 12:37

    lufi (neregistrovaný)

    Pridejte misto svatku dovolenou a svatky zruste a uvidite, kolik lidi tu chce svatkovat.

    Argumenty, ze svatky se maji radne svetit je sice myslenka pekna, ale proc ji lidem vnucovat, at si svatkuje ten, kdo o to stoji. Nevim proc si stale politici mysli, ze vi lepe nez my jak MY mame zit.

    Take mi vadi ta neduslednost, proc maji mit zavreno prodejny >200m2? Lide pracujici v prodejnach mensich svatkovat nemaji?

    To by take zachvili mohli zavirat restaurace, protoze svatky se maji svetit a ne chodit do hospody. Take televize by se asi mely vypnout, anebo by alespon mely vysilat 24x7 svatecni tematiku !!!

    Btw, asi by se mely vypnout i rozvody energie pro domacnosti, abychom si udelali cernou hodinku, meli doma teplotu jako v kostele a mohli tak radne rozjimat nad pribehy svatych :-)

    Ani se nedivim, ze to jde s Evropou tak z kopce, kdyz jeji politici resi takove blbiny jako oteviraci doby a co je a neni RUM, zatimco se nejsou schopni mit spolecny nazor na financni/obran­nou/energetic­kou politiku.

    Ano, mozna zijeme v urcite forme demokracie, ale svoboda, ta vazeni pratele vypada jinak.

    Mam spousty vyhrad ke USA, ale je fakt, ze mira zasahovani statu do obcanskych zalezitosti je tam rozhodne mensi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).