Hlavní navigace

Soutěž o iPhone: Která prsa postoupí do finále?

19. 7. 2010

Sdílet

Ňadra malá, velká, zahalená i docela nahá! Podívejte se na dekolty čtenářek Vitalie a vyberte ten, který si zaslouží iPhone. Začíná 1. kolo soutěže Krása prsou!

Soutěž „Krása prsou“ je součástí letního speciálu Silikozy, ve kterém můžete nahlédnout do historie ňader i plastických operací. V jednotlivých dílech speciálu se pokusíme nalézt odpovědi na otázky, proč ženy podstupují plastické operace, jaká jsou rizika tohoto zákroku a jak přesně probíhá.

Pro ženy, které se nebojí jít „s ňadry na trh“, jsme připravili „natural“ trička. Můžete si je objednat v našem e-shopu a říct: No Silicone, 100 % Nature!

Celý minulý týden nám posílaly do redakce fotografie půvabné ženy, které se nestyděly pochlubit svým poprsím. Pravda, v některých případech se hrudníkem svých partnerek chlubili spíše muži: „Posílám foto své ženy s velkým Ž. Přírodní prsa, jak mají být......krása pohledět,“ napsal nám například jeden soutěžící a měl pravdu. No, posuďte sami!

Pravidla soutěže „Krása prsou“ najdete ve speciálu Silikozy.

1. kolo hlasování bylo ukončeno o půlnoci 25. 7. 2010. V pondělí 26. 7. 2010 zveřejníme soutěžní fotografie tohoto týdne a vy budete moci hlasovat v dalším kole soutěže.

Výsledky 1. kola – nejvíce hlasů a postup do finále získaly:

1. místo – foto č. 12 – Moje krásná kamarádka

2. místo – foto č. 8 – NoSILI

3. místo – foto č. 3 – Okno

Blahopřejeme, autor snímku na 1. místě (Moje krásná kamarádka) vyhrává navíc tričko No Silicone (výherce budeme kontaktovat).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).