Hlavní navigace

Názory k článku Rány na duši – rány na těle

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 7. 2015 10:32

    Anička (neregistrovaný)

    Mohu jen potvrdit. Má devítiletá dcera v září přestoupila na novou školu do Brna. Byla pro ni obrovská, ztrácela se tam, z ničeho nic přestala číst a psát, nevěděla, jak na to. V prosinci začala mít záchvaty, zkraje vypadaly, jako epileptické. Byly ale psychického původu. Na neurologii zjistili, že má stresové centrum odpovídající čtyřletému dítěti. Lékař doporučil malou školu se známými lidmi. Ihned na to nastoupily modřiny a diagnostikovali jí ITP. Bojovala s tím měsíce, do nové školy jsem ji už neposlala. Byla měsíc v domácím vyučování, pak v nemocnici, měsíc se opět léčila doma. Nyní je na své staré škole v malé vesničce, kde všechny zná - ITP šla do kytek, z mé dcery je opět zdravé a veselé dítě.

    Anička

  • 12. 8. 2015 11:11

    Lenka (neregistrovaný)

    dobrý den,
    mám stejnou zkušenost s ITP, akorát jsem v době léčby přišla o jinak zdravou slezinu. Uvěřila jsem lékařům, že to je ta správná léčba. Samozřejmě není. Teď hledám příčiny každé nemoci ve své hlavě. Přeji všem, aby každý tohle pochopil a nejlépe dřív než nemoc přijde.
    Lenka

  • 2. 11. 2015 19:58

    sestra (neregistrovaný)

    Babiččino poselství neumírá aneb nejedna forma nemoci a jejich uzdravování tkví v hlavě.A některým nemocným to říkám naplno,chceš se uzdravit?Tak se zastav,zamysli a udělej krok k nápravě.Jinak ti zůstane jen trápení.Nikdo za tebe i tento krok neudělá , ani " rychlodoktor či drahé medikamenty " .V pocitech nemoci člověk opravdu zůstává sám,ale tělo má v sobě obrovský potenciál uzdravení,budeš-li chtít,měj víru a buď přesvědčen,ještě si spolu zazpíváme i zatančíme.(Musím podotknout,že už po mé cyklonehodě s 8 zlomeninami s pacienty netančím,za to zpíváme dlouho do noci.)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).