Hlavní navigace

Nový festival Street Food Rocks kombinuje jídlo s hudbou

28. 4. 2016

Sdílet

 Autor: Street Food Rocks
Organizátoři hudebního festivalu Rock for People se spojili s týmem Burgerfestu a nachystali pro vás nový festival Street Food Rocks. Ten odstartuje přesně za měsíc v Brně, následně zamíří do Prahy a Hradce Králové. Co nabídne?

Všichni milovníci hudby a dobrého jídla, slyšte. Chystá se na vás nový festival, který obě vaše lásky propojí. Přesně za měsíc (28. 5.) začne v Brně v parku Lužánky Street Food Rocks, který následně 4. června dorazí do Prahy na Rohanský ostrov a 18. června do Hradce Králové na Náplavku na Smetanově nábřeží. Oč přesně půjde, co vás na jedinečném festivalu čeká?

Gastronomie? Jedinečná, říká ambasador gastro části

Spojit kvalitní street gastronomii s atmosférou letního festivalu napadlo organizátory letního, již dlouhé roky zavedeného festivalu Rock for People a tým, který připravuje mezinárodně uznávaný Burgerfest. Co všechno na vás přichystali? „Street Food Rocks milovníkům dobrého jídla a pití nabídne pestrou škálu gastronomických zážitků. Hlavním kritériem výběru účastníků festivalu je moderní, ale i jedinečná gastronomie využívající pouze čerstvé, lokální suroviny a skvělý servis. Těšit se můžete třeba na vietnamské speciality včetně plněných baget Banh Mi, ukázky gruzínské, chorvatské nebo slovinské kuchyně. Nebudou chybět ani všeobecně oblíbené hamburgery, nebo naopak menu pro vegetariány a vegany,“ říká Zdeněk Střížek, ambasador gastro části Street Food Rocks a zakladatel Burgerfestu v České republice.

 

Puťáky nebudou moc hlučné

Putovní festivaly ale slibují i řadu hudebních zajímavostí, třeba taneční párty při poslechu hudby ze sluchátek. Tady se vám, tak jako na jiných hudebních festivalech, prostě nestane, že vám bude dunět hudba až v krku a vy si tak atmosféru nebudete moci řádně užít. Na výběr bude po celý den až do noci řada vystoupení kapel a DJ´s sety.

Zajímavostí všech festivalů bude i vstupné. Žádné se totiž platit nebude. V celém areálu bude fungovat tzv. cashless systém, kdy si návštěvníci u vstupu přednabijí speciální karty, kterými se pak bude platit veškeré jídlo a pití v areálu festivalu.

STREET FOOD ROCKS 2016

28. 5. Brno – park Lužánky
4. 6. Praha – Rohanský ostrov
18. 6. Hradec Králové – Náplavka (Smetanovo nábřeží)

Zdroj: TZ Street Food Rocks

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).