Hlavní navigace

Nejpodivnější sexuální praktiky

1. 8. 2014

Sdílet

 Autor: Isifa.cz
Možná se poznáte. Možná budete říkat fuuuj. Určitě ale budete koukat, co všechno pokládají lidé za vzrušující. Může to být nemoc či porucha, ale nemusí. Jen sex víc než 500× jinak.

„Každý jsme jiný. Někdo je ale obzvlášť jinačí…“ tohle rčení platí i v souvislosti se sexuálními choutkami. Existují lidé potřebující k sexuálnímu vzrušení zcela neobvyklé podněty a představy. Ty se sice mohou poněkud měnit, leč jádro zůstává stejné v rámci vskutku nesvaté trojice:

  • Objektem vyvolávajícím vzrušení není člověk.
  • Vzrušující je trýznění, pokořování – inu sadomaso.
  • Sex probíhá proti vůli protějšku. Odpor musí být jednoznačný. Žádné „jdi ode mne blíž…“

Popsaný svéráz lze shrnout pod termín parafilie. Z více než pětistovky v literatuře popsaných variant, jak uspokojovat své gusto, se zde zmíním o nejvíce prapodivných.

Nejpodivnější sexuální praktiky

ALTOCALCIFILIE

Vysoké podpatky – to je základ. Vzrušující mohou být samy o sobě, ale i svými důsledky – postoj ženy, prohnutí páteře, vlnivá chůze, ale třeba i méně pevná chůze.

AMAUROFILIE

Tma tmoucí… jinak sex ex. To nemusí být projev studu. Jde o tmu coby afrodiziakum.

ANASTEEMAFILIE

On je dlouhán, ona malá. Možné je to i opačně. Zcela jinak to možné – v daném případě – už není…

ARACHNEFILIE

Děsí a hnusí se vám pavouci? Zřejmě trpíte jednou z nejčastějších fobií. Vše ovšem může být naopak. Pavouk poblíž dá intimnímu dostaveníčku patřičné vzrušení. A což teprve těch jeho roztomilých osm nožiček na vaší tváři, hýždích či genitáliích. To je takříkajíc rajc.

DAKRYFILIE

Traduje se, že muži nesnášejí ženské slzy. Někteří se jimi zatvrdí. Jiní vyměknou na úroveň plastelíny. Dáma jejich srdce z ní modeluje, co se jí zachce. Je také možné, že bez pláče nejsou koláče sexuálního uspokojení.

DENDROFILIE

Nejmenovaný významný český politik prý čerpal sílu z objímání stromů. Pokud by šlo o sílu sexuální – a jinak by mu to nešlo – byl by dendrofilik.

EKVINOFILIE

Nejkrásnější pohled na svět je prý z koňského hřbetu. Kdyby jen pohled… možno dodat.

EMETOFILIE

Zvratky a plivance… obvyklá slovní asociace je slovo hnus. Pokud asociujete „fantastický sex“, již zřejmě tušíte, do jaké party patříte.

ENTOMOFILIE

Nepotřebujete mucholapku ani deratizátora. V lepším případě vás lze charakterizovat coby typ „mouchy, snězte si mne“. V -ehm- horším nepůjde o mouchy, ale třeba o šváby. Přiložit si je na genitálie… jaké štěstí.

FYGEFILIE

Pošlete nejpopulárnějšímu českému vězni Kajínkovi bábovku. Do ní skryjte pilník, lano a svoji vizitku. Doufejme, že pochopí a prchne za vámi. Poté bude určitě pronásledován. A to je právě to sexuální žúžo.

GYNOTIKOLOBOMASOFILIE

Paní X odejela za hranice všedních dnů – do Tunisu, odpočinout si od „toho blbce“, čímž myslela manžela. Oči měla krásné. První den na pláži se seznámila s černochem, jenž díky cestovnímu ruchu ovládal pár slov česky. Pravil: „Máš krásné uši!“ Dáma mi to posléze vyprávěla jako příspěvek do rubriky „Ztraceni v překladu“. Jenže co když Afričan přesně věděl a jasně označil, co považuje ve světě sexu za nejkrásnější.

HOMILOFILIE

Toť pravé dobrodiní pro politiky, učitele, lektory, obchodní zástupce, kazatele a možná i pro vaši tchyni či jiného blízkého člověka. Postižené vzrušuje možnost přednášet, poučovat, kázat. Oblohou pro jejich štěstí je láska k tónu vlastního hlasu.

HYDROFILIE

„Fuj, fuj, to je důvěrné sdělení, fuj, fuj, to nepublikuj!“ dí klasik. Zde totiž nevzrušuje voda, ale tělesné výměšky. Vlastní, jiných lidí, zvířat i mrtvol.

CHRONOFILIE

První partu by mohli namátkou tvořit Caruso, Casanova, Onasis, Presley, Picasso, Mata Hari, Kateřina II. Druhá parta by mohla být tvořena Evou Perónovou, Marií Callasovou, Eduardem VII. a Honoré de Balzacem. Zmíněná první skupina preferovala nejméně o dvacet let mladší sexuální partnery. Druhá skupina naopak považovala dvě desítky let, jež jejich protějšek strávil na světě déle než oni, nejen za žádnou míru, ale za vzrušující pikantnost.

INFANTOFILIE

Je-li vám již deset let třicet roků, sem nepatříte. Něco jiného by mohla být slečna – známá v souvislosti s tzv. Kuřimskou kauzou. Ta již obdařena vysokoškolským titulem pronikla do Klokánku, když úspěšně předstírala, že je jí tuším jedenáct. Poté prchla do Norska. Vystupovala tam údajně coby jen o rok starší, než za jakou ji považovali ve zmíněném Klokánku. Pozor – tohle není pedofilie. Mohlo by to ovšem souviset se sexuálním vzrušením vyplývajícím z předstírání toho, že jsem dítětem. Též s hraním si na dítě.

KLYZMAFILIE

Řecké klyzma v češtině znamená klystýr. (Ne)hádejte třikrát, po čem touží klyzmafilik.

LAKTAFILIE

Čo bolo, to bolo. Terazky to bývá jinak, byť výjimky potvrzují pravidlo. Mateřské mléko přináší slast každému kojenci. Ne každému ovšem touha po něm, eventuálně po sledování kojící ženy, zůstane. Laktafilikům ano.

MELKRYPTOVESTIMENTAFILIE

Názvem si sice málem zlomíte jazyk, ale to zázračné vzrušení při spatření černého prádla stojí za všechna rizika.

MELISOFILIE

Máme zde i něco pro včelaře. Sexuální vzrušení po spatření včel a zejména po včelím bodnutí.

MOBILOFILIE

Nejde o lásku k mobilním telefonům. Takto postižený si, hodlá-li se vzrušit, místo porna kupuje Svět motorů… Stačí ale i prospekt s motorkou či pořádným bourákem.

NEKROFILIE

Mrtvoly a vše co je s nimi spojeno, to je pro tento typ parafiliků přesně ono.

NORMOFILIE

Pravé to požehnání pro řádného občana EU. Jde o sexuální vzrušení v přizpůsobování se normám určité skupiny. Leč pozor – i zločinecké gangy mají své normy.

OCHLOFILIE

Pokud budete za synonymum považovat slovo grupáč, mýlíte se. Nejde o variantu „všichni se všemi“, ale o touhu po sexu ve dvojici, leč uprostřed davu lidí.

PEDIOFILIE

Nemusí jít jen o Barbie a Kena. Může to být jakákoliv jiná panenka. Pokud bychom vzali doslova píseň „Šly panenky silnicí a za nimi myslivci dva…“, pak by oba pánové brzy dospěli k poluci.

PEKATOFILIE

Je zvláště vhodná pro kariéru v pekle. Sexuální vzrušení zde přináší překračování desatera božích přikázání.

PYGOFILIE

Lidová tvořivost dělí muže dle jejich obliby těch kterých částí ženského těla na horňáky a dolňáky. Zde vzrušují hýždě protějšku.

SIDERODROMOFILIE

Nejlepší je to ve vlaku. Lůžkový vagon, WC, chodbička, kupé… vše jedno.

STIGMATOFILIE

Ve středověku mohlo být mateřské znaménko pokládáno za důkaz obcování s ďáblem. Inkvizitor – stigmatofilik při pohledu na ně mohl pociťovat sexuální vzrušení. Vývoj kráčí mílovými kroky. „Ďábla v sexu“ v rámci zmíněného svérázu může představovat nejen mateřské znaménko, ale i tetování, piercing a jizvy.

TIMOFILIE

Bohatství muže je prý afrodiziakum pro ženy. Zde vás vzrušuje výše vašeho vlastního konta. Mít pod polštářem pár briliantů a zlatou cihličku, tak se chtíčem přímo zalykáte. Též myšlenka na vaše vysoké sociální postavení není v tomto směru k zahození.

VEHEREVAHTOFILIE

„Hele,koukej, podívej se, jak jsem tenká, musíš na mne pěkně pomalu…“ toť marné písně volání za předpokladu, že lékaři u vašeho partnera diagnostikovali stav „obezita magna“ a veherevahtofilii. Vzrušuje ho velký rozdíl v hmotnosti.

XENOFILIE

Vzrušení spojené s touhou svádět cizí lidi. Jednou a dost… nutno hledat opět někoho jiného.

ZELOFILIE

Nejde o vzrušování se hlávkou zelí. Řecké zélos je česky žárlivost. Zde může jít jak o žárlivost vlastní nebo vzrušení ze žárlivosti druhého. V nejednom manželství došlo k oživení a zvýšení frekvence pohlavního styku poté, kdy se stal tak těžkým, že jej musí vést tři. Platí zde ovšem slova Shakespearova: „Střezte se, pane, žárlivosti, neboť je to zelenooký netvor, jež si hraje s těmi, které požírá.“

Závěrem možno citovat anglické přísloví: „Sex je dobrý, když je dobrý. Když je špatný, je pořád ještě dobrý.“ Někdy ale platí: Dobrého pomálu.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).