Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Necháte si ošetřit zubní kanálky „na pojišťovnu“, nebo za své čtyři tisíce? od X - Ta blběna zdrav.sestra, co tady psala, by měla...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 3. 2017 21:56

    X (neregistrovaný)

    Ta blběna zdrav.sestra, co tady psala, by měla okamžitě vrátit diplom, pokud ho vůbec dostala, neb to co tady mlela, může napsat jen imbecil! Řady lidí nemohou za to, že mají třeba genově dané nemoci, nejen se zuby, a i když se o ně starají tak stejně neovlivní geny a propuknutí potíží! To je stejné jako kdyby vyčítala lidem, že mají rakovinu. Každý z nás ten rakovinový gen v sobě má a u někoho prostě propukne u někoho ne. A osobně jsem poznala hodně lidí, kteří se celý život starali ukázněně o své zdraví, zdravě jedli, sportovali, nekouřili, nechlastali a šli do penálu ještě před padesátým rokem!! Myšlení typu toho, co tady napsala ta údajná sestra, pokud jí tedy skutečně je, je naprosto mimo mísu. Je vidět, že si zdravotnice asi žijou dobře i platově, byť furt řvou, že chtějí přidat peníze, když si umí ušetřit tisíce na zubaře. My obyčejní co si vyděláme tak to padne na složenky, potravu a živoříme, jedeme nadoraz každý měsíc, jsme třeba sami a nemáme ani z čeho si postupně aspoň po kouskách něco našetřit! Z jejího psaní zde mám akorát pocit, že jí pacienti obtěžujou, že musí něco dělat, protože kdyby pacienti nechodili tak je sama bez práce, inteligentka... Je vidět jaké trotly umí taky zaměstnávat zdravotnictví!

  • 21. 3. 2017 20:35

    Jarda (neregistrovaný)

    Vy budete hodně frustrovaný člověk. I proto jste ve svých úvahách přidrzlý a vulgární. To je ovšem Váš morální deficit. Nemusíte mít přehnaně vysoké příjmy, stačí rozvaha, trochu přemýšlet, nevyhazovat peníze za hlouposti... Každý měsíc spořím a investuji několik desítek tisíc korun. A za řádku let je to slušná částka, která člověku říká pane. Každý máme možnost, každý se může vzdělávat, pracovat na sobě... Ale mnoho z nás dokáže jen jedovatě syčet a spílat těm zodpovědnějším a ukázněnějším. Tak si klidně poslužte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).