Hlavní navigace

Kapři a cukroví na závěrečném farmářském trhu v Karlových Varech

13. 12. 2012

Sdílet

Tóny vánočních koled a vůně vánočního cukroví se ponesou nad letošními posledními farmářskými trhy. Na karlovarském tržišti budou také ryby, samozřejmě nejvíc kapři. V pátek 14. 12. je poslední příležitost navštívit v tomto roce městské farmářské trhy v Karlových Varech. Kromě cibule, česneku a kysaného zelí tam už jinou zeleninu a ovoce nenajdete. Sezona teď přeje rybářům, uzenářům, cukrářům i pekařům.

Tóny vánočních koled a vůně vánočního cukroví se ponesou nad letošními posledními farmářskými trhy. Na karlovarském tržišti budou také ryby, samozřejmě nejvíc kapři.

V pátek 14. 12. je poslední příležitost navštívit v tomto roce městské farmářské trhy v Karlových Varech. Kromě cibule, česneku a kysaného zelí tam už jinou zeleninu a ovoce nenajdete. Sezona teď přeje rybářům, uzenářům, cukrářům i pekařům.

Více o trhu: Farmářské trhy v Karlových Varech

Návštěvníci farmářských trhů se mohou těšit na široký sortiment rybích produktů, především z kapra. K dostání budou oblíbené kapří filety pro ty, co se vyhýbají rybímu masu kvůli kostem. Samostatně bude možné zakoupit mlíčí, jikry a hlavy k přípravě rybí polévky, včetně kvalitního koření.

Všudypřítomná bude i vůně tradičního vánočního cukroví od vanilkových rohlíčků až po perníkové zdobené chaloupky. Chybět nebudou ani vinné klobásky, ale i ty klasické, které bude nabízet hned několik uzenářů. K dostání bude med, těstoviny, ořechy, sušené ovoce, zabijačkové pochoutky, sýry nejvyšší kvality, máslo, mléčné produkty, chlazené krůty, kachny a kuřata. K vánoční atmosféře neodmyslitelně patří na zahřátí svařené víno nebo medovina.

Na pátečním farmářském trhu se nezapomeňte zastavit ve stánku s ochutnávkami, které věrným a spokojeným zákazníkům věnují přítomní farmáři s přáním hezkých a spokojených vánoc.

A po zimní přestávce se všichni příznivci farmářských trhů sejdou opět o velikonočních svátcích 29. března. Více: Farmářské trhy Karlovy Vary v roce 2013

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).