Hlavní navigace

Jahodový čtvrtek a další novinky z farmářských trhů

26. 6. 2013

Sdílet

 Autor: Farmářský trh na Kubáni
Pokračují jahodové orgie, české jahody koupíte i tento týden na farmářských trzích. Pozor, začínají prázdniny a blíží se státní svátky, některé trhy se chystají na změnu provozní doby.

Už minulý víkend se na farmářských trzích nesl ve znamení výborných českých jahod. Další šanci nabízí už zítra trh na Kubáni.

Jahodový čtvrtek na Kubáni

Sezona jahod je v plném proudu. Ve čtvrtek 27. června dorazí i do pražských Vršovic. K mání i ochutnání budou jahody od českých pěstitelů, čokoládová fontána, jahodové koláče, sekt s jahodami. Čtvrtek provoněný jahodami vás čeká 27. 6. na Farmářských trzích na Kubánském náměstí:

Státní svátek a prázdniny

V pátek se rozdává vysvědčení a prázdniny začnou nejen školákům, ale i některým farmářským trhům. Některé z nich pojedou v omezeném provozu. Blíží se také státní svátky, některé trhy se proto příští pátek a sobotu (5. a 6. 7.) konat nebudou.

Namísto pravidelného týdenního rytmu zmírní na čtrnáctidenní interval během letních prázdnin například Farmářské trhy na Kulaťáku.

V pátek 5. 7. se z důvodu státního svátku nekoná trh v Dolních Počernicích. Pořadatelé se na vás těší v sobotu 6. 7. na trhu v Klánovicích.

Ve státní svátky mívá také zavřeno Holešovická tržnice, kde probíhají každodenní zeleninové trhy v hale 22.

Podle aktuální situce se budou řešit trhy v potenciálně záplavových zónách, například na pražské Náplavce.

Doporučujeme sledovat aktuální informace na webech provozovatelů jednotlivých trhů.

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).