Hlavní navigace

Názory k článku Hledá se dárce kvalitních spermií

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 9. 2015 20:18

    Muž (neregistrovaný)

    Je to jen otázka tržní ceny. V článku jste ani částku, která je vyplácena nenapsali. Pokud se cena zvýší a bude se i publikovat hned vám přibude dárců.

    To máte jako když si průmyslníci stežují, že nemají kvalifikované zaměstnance, pohybují se v tržním prostředí ale u zaměstnancu jim to nevoní. Vyšši platy nenabídnou a dál si stežují na nedostatek.

  • 11. 10. 2015 0:24

    Jarda_P

    Asi by meli zacit jezdit delat odbery na zakladni skoly. Starsi populace je z kvalitniho jidla, vody a ovzdusi uz tak nafedrovana chemikaliemi, ze je kolikrat s podivem, ze se ti lide jeste hybou, natoz aby se jim hybaly spermie, navic v dostatecne koncentraci.

  • 10. 8. 2016 11:26

    Mladý dárce (neregistrovaný)

    Dobrý den,
    je mi 25 let, během studia na VŠ jsem chodil darovat spermie do několika klinik neplodnosti. Mám dokumenty prokazující můj skvělý zdravotní stav a genetickou nezatíženost nemocemi celé blízké rodiny. Z časových důvodů (práce) jsem se rozhodl pokračovat jako soukromý dárce. Morálně se není čeho obávat, jelikož můj genetický materiál byl využíván v klinikách z 95% pro vývoz do zahraničí či zahraniční klienty (nevím, proč to v ČR takto funguje). Mé děti tedy neběhají po ČR :) S přibývajícím věkem dárce se rizika spojená s možnou vadou dítěte zvyšují. Všiml jsem si, že dárcovství nabízí hlavně starší muži nad 35 let. Já Vám nabízím jistotu podpořenou mým věkem a několika genetickými a jinými testy, kterými jsem procházel při mých darováních. Akceptuji pouze stříkačovou metodu a to bez výjimky. Žiji střídavě ve Valašském Meziříčí a Ostravě, proto mi prosím nepiště, pokud jste například z Prahy, Čech apod. (pokud nemáte v plánu jezdit). Kontaktovat mě můžete na mail futurepilot8@sez­nam.cz nebo skype (futurepilot8). Přes skype bychom vyřešili detaily a mou odměnu. Při následné osobní schůzce vám předložím doklady totožnosti, maturitní vysvědčení + VŠ diplom a všechny dokumentace ohledně genetiky a zdraví...a hlavně mě také uvidíte na živo že :-) Případné odpovědi očekávám na mailu či skypu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).