Farmářské trhy na Proseku chystají zabijačku

Pořadatel Farmářských trhů na Proseku na Praze 9 chce v listopadu ozvláštnit obvyklou nabídku a pozvat návštěvníky na zastavení s klasickými zabíjačkovými specialitami. Chybět nebude zabíjačková polévka a guláš, škvarky, klobásky přímo z udírny s křenem, ani oblíbený svařák. Čtěte téma: Svařené víno nemá přesná pravidla. Je to ještě víno?

Pořadatel Farmářských trhů na Proseku na Praze 9 chce v listopadu ozvláštnit obvyklou nabídku a pozvat návštěvníky na zastavení s klasickými zabíjačkovými specialitami. Chybět nebude zabíjačková polévka a guláš, škvarky, klobásky přímo z udírny s křenem, ani oblíbený svařák.

Čtěte téma: Svařené víno nemá přesná pravidla. Je to ještě víno?

Přesný termín zabijačky najdete v druhé polovině měsíce na informační tabuli přímo na místě tržiště, před poliklinikou Prosek.

V prosinci potom organizátoři plánují pravidelný sortiment prodejců rozšířit rovněž o stylové dárkové zboží. Na prosecké farmářské trhy se proto v předvánočním čase můžete vypravit nejen pro dobré jídlo, ale také pro vánoční ozdoby, vybrat si tady keramiku, foukané sklo, dekorace s ubrouskovou technikou a další originální výrobky.

Čtěte k tématu: Zabijačky: Pláč na špatném prasečím hrobě

Zdroj: MČ Praha 9

Připravili jsme pro vás: