Hlavní navigace

Farmářské trhy Černý Most dnes naposledy ve velkém stylu

29. 6. 2012

Sdílet

Trhy na Čerňáku přes prázdniny přejdou na úsporný režim. V pátek 29. 6. prodávají ale ještě v plné sestavě. Jak už jsme vás upozornili (Farmářský trh Černý Most brzy najede na letní režim), dnes v pátek 29.června v době od 10 do 19 hodin, se konají naposledy farmářské trhy na Černém Mostě v sestavě, na kterou jste zvyklí. Po dobu prázdnin trhy přecházejí na úsporný režim 3–5 stánků resp. pojízdných prodejen, které budou zajišťovat každý pátek možnost nákupu zeleniny a ovoce, masa a uzenin a…

Trhy na Čerňáku přes prázdniny přejdou na úsporný režim. V pátek 29. 6. prodávají ale ještě v plné sestavě.

Jak už jsme vás upozornili (Farmářský trh Černý Most brzy najede na letní režim), dnes v pátek 29.června v době od 10 do 19 hodin, se konají naposledy farmářské trhy na Černém Mostě v sestavě, na kterou jste zvyklí. Po dobu prázdnin trhy přecházejí na úsporný režim 3–5 stánků resp. pojízdných prodejen, které budou zajišťovat každý pátek možnost nákupu zeleniny a ovoce, masa a uzenin a rovněž pečiva.

Provoz na druhém trhu téhož pořadatele, o.s. Pod Platany,na Rajské zahradě zůstává beze změny. Vždy ve středu od 10 do 19 hodin tu najdete kompletní sortiment.

Termíny, aktuality, vyhledávání v celé ČR: Vitalia.cz/FARMÁŘSKÉ TRHY

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).