Hlavní navigace

Adventní kalendář: zpříjemněte si čekání na Vánoce

1. 12. 2016

Sdílet

 Autor: Vitalia.cz / Pixabay
Začínáme odpočítávat dny do Vánoc. Děti budou otvírat okénka adventního kalendáře a my jsme pro vás připravili jeho variantu. Každý den můžete otevřít nové okénko a s ním nový vánoční článek. Od prvního prosince až po Štědrý den tu najdete praktické tipy, které už voní Vánocemi.

Adventní kalendáře začínají prvního prosince, ale patří k častým dárkům „od Mikuláše“, takže na nákup přeci jen ještě pár dnů zbývá. Pátého večer děti radostně sní obsah pěti okének naráz a ty ukázněnější se pak postupně každý den projídají až k cílové prémii – dvojitému okénku, které otevírá Štědrý den.

Těšení na Vánoce rychleji uteče s adventním kalendářem, díky kterému se promlsáme až do Štědrého dne. Tradiční adventní kalendáře jsou většinou plněné čokoládkami a určeny dětem, ale být to tak nemusí. Podívejte se na sedm originálních adventních kalendářů:

Radostné Vánoce: adventní kalendář plný čaje

Staromódní obrázek a balení připomínající dávné dětské kostky zapomenuté na půdě. V každém okénku je čaj – pyramidka. Čaje – černé, zelené i kořeněné – jsou jako stvořené pro dlouhé zimní večery v předvánočním období.

Lze koupit v e-shopech, přehled na Heureka.cz.

English Tea Shop

Adventní kalendář plný ořechů a sušeného ovoce

Odpočítávejte letos Vánoce díky adventnímu kalendáři plnému ořechů a sušeného ovoce. Od 1. prosince až do Štědrého dne v okénku čeká balíček plný dobrot, jako jsou rozinky, mandle ve skořici nebo lískové ořechy v čokoládě.

Lze koupit v hypermarketech Albert.

Poex

Adventní kalendář z perníku

Vytvořte dětem nebo s dětmi originální adventní kalendář z perníčků. Jednoduše s pomocí vánočních vykrajovátek.

Vykrajovátka a recept na Tescoma.cz.

Tescoma

Adventní kalendář taštičky s čokoládou

Luxusní adventní kalendář obsahuje čtyřiadvacet taštiček s čokoládami na každý den. Na krabičku je možné nahrát vaši fotografii.

Lze koupit na Chocolissimo.cz.

Chocolissimo

Raw adventní kalendář

Kupte adventní kalendář v obchodě a pusťte se do výroby vlastního! Adventní kalendář pro příznivce syrové stravy z čokolády bez zbytečných přísad.

Recept najdete na Rawmania.cz.

Rawmania.cz

Čoko-protein adventní kalendář

Čokoládové mince s vysokým obsahem bílkovin. Protein v čokoládě je z izolovaného syrovátkového proteinu, i tak si ale můžete užít jemné čokoládové aroma a chuť. Pochutnejte si, aniž byste sabotovali své tréninkové a dietní snahy.

Lze koupit v e-shopech, např. na www.bodyworld.cz.

Myprotein

Snídaňovo-svačinový adventní kalendář

Adventní kalendář s motivem tradičního cibuláku zpříjemní čekání na Štědrý den tyčinkami, müsli i křupavým ovocem do kapsy. Nikdy se vám tak nestane, že byste zapomněli okénko kalendáře hned ráno otevřít.

Lze koupit na Mixit.cz.

Mixit

Čajový adventní kalendář

Eilles Tea Diamond Adventní kalendář obsahuje 24 pyramidových sáčků s 22 druhy kvalitního sypaného čaje. Černé, zelené i ovocné čaje chutí a vůní přiblíží čas Vánoc.

Lze koupit např. na Mall.cz.

Eilles

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).