Hana Bačíková

Hana Bačíková

Nutriční specialistka, vystudovala Technologii potravin na VŠ Mendlově v Brně, Marketing a inovace v potravinářském průmyslu na VŠCHT v Praze. Absolvovala řadu odborných seminářů.

Zabývá se životosprávou, zdravou výživou, kvalitou potravin, potravními doplňky, vitamíny, minerály. Pořádá nejrůznější akce, např. o zdravé výživě s českými produkty po celé ČR, pro odborníky i pro veřejnost. Přednáší o stravování pro diabetiky, bezlepkové dietě, výživě ve sportu. Publikuje na téma zdravé výživy.

Zajímá se o vaření, pečení (např. kváskového chleba), sommeliérství. Jako osobní hobby provozuje obchod Farmářské pochoutky v Brně (www.farmarske-pochoutky.cz).

WWW: http://www.marketingovesluzby.eu/

Seznam článků autora          

Článek Nálepka Datum vydání Počet názorů
Rýže - lehce stravitelné jídlo pro miliardy rýže 13. 9. 2013 -
Jídlo školáka je důležité i pro jeho mozek snídaně 3. 9. 2013 8
Prostata trápí 40 % mužů nad čtyřicet. Zbylých 60 % se nepřizná prostata 28. 8. 2013 5
Cizrna – jednička mezi luštěninami cizrna 26. 8. 2013 2
Kokosový a palmový olej – velmi levné tuky, kterým je lépe se vyhnout olej 21. 8. 2013 39
Šupinatá kůže je příznakem nedostatku tuku v jídle tuky 6. 8. 2013 7
Každá profese chce jiné jídlo jídlo 1. 8. 2013 3
Včelí med zabíjí bakterie třikrát efektivněji než med umělý med 29. 7. 2013 5
Nejlepší med na světě? Z Yukatanu med 25. 7. 2013 1
Průzkum: kdo u nás kupuje biopotraviny? bio 16. 7. 2013 4
15 způsobů, jak využít med pro zdraví med 15. 7. 2013 1
Žitný celozrnný chléb má výjimečnou chuť po povidlech chléb 8. 7. 2013 6
Kamut pšenice nejenom chutná jinak pšenice 4. 7. 2013 4
5 věcí, které byste měli vědět o vláknině vláknina 24. 6. 2013 -
Pufované potraviny aneb proč jíst „polystyren“ potraviny 20. 6. 2013 32